Hazırlık muafiyet sınavına girecek arkadaşlar ilgili duyuruya aşağıdaki linkten ulaşabilirler. https://yabancidiller.mcbu.edu.tr/db_images/site_204/file/2020-21-eylul-muafiyet-duyurusu-yeni.pdf
Benim bölüm mtok hasan ferdi turgutlu teknoloji fakültesi yazılım müh. Bende girmek zorundaymıyım
Eğer bölümünüz yabancı dil ağırlıklı değilse, hazırlık okumayı zorunlu tutmuyorsa zaten endişe etmeyin ekstra birşey yapmanıza gerek yok direk olarak bölümünüzün 1.sınıfından başlayacaksınız.
Ben hazırlık okumak istiyorum sınava girmezsem direk hazırlıktan başlayacağım ama kur oluyor mu onu bilmiyorum girmeli miyim yine de ?
benim bölümüm makine mühendisliği 4 senelik simdi benim bu verilen adrese gidip sinav olmam gerekmiyormu yoksa online mi olacak sinav
Ben kayıt yaptırırken hazırlık istiyor musun sorusuna evet diyip hazırlık seçtim ama onun dışında bi dilekçe vs göndermem gerekiyor muydu?
Şimdi benim bölümüm ingilizce fakat hazırlık okumak istemiyorum listede de adım yok napmalıyım
arkadaşlar ingilizce muafiyet sınavı ne zaman ve nereden nasıl olacak bilgisi olan yazabilir mi lütfen ?
Hazırlık okumak istiyorum muafiyet sınavına girmezsem seviye belirleme sınavına girebilir miyim ?
3