Bunlar benden Patron-Güzel Kızlar Patron Dinler Ezhel-AYA Nigar Muharrem-Yalnızlar Şehri
Erkin Koray - Seni Her Gördüğümde Stabil - Uyu Yüzyüzeyken Konuşuruz - Ölsem Yeridir Sena Şener - Ölsem Hayko Cepkin - Fırtınam Burçe Bozkurt - Susma Vakti
İkiye on kala - Kafamda kentsel dönüşümler DKTT - Aldattın mı Şanışer - Bir rapi ver bana Tuzlabuzz - Masif
doğa için çal iki keklik Ayça Özer'e papatya gibisin ciğer ikiye on kala bütün İstanbul biliyor
Gaye Su Akyol - Mendilimin Yeşili Deli Gömleği - Yeniden Doğsam Lalalar - Yalnız Ölü Balıklar Akıntıyı Takip Eder Kuan - Dünya Erkin Koray - Karlı Dağlar Aziz Piyade - Bi Mucize Gerek
Neşet Ertaş Gönül Dağı ezhel O Zaman Nasılsın Ahmet Kaya Lili Marlen Türküsü Nur Yoldaş Sultanı Yegâh Cem Karaca Karacaoğlan
Hayko cepkin - ölüyorum Rocka - ölürüm sana Vega - iz bırakanlar unutulmaz Aspova - sağanak Ajda pekkan - Haykıracak nefesim kalmasa bile Metallica - one Eagles - hotel california Red hot chilli papers - californication Fazıl say - black earth Evgeny Grinko - valse Her tarz dinlediğim için farklı farklı müzikler yazdım.
seksendört-kendime yalan söyledim deniz tekin-kendine iyi bak duman-aman aman catch cause you are young self control imagine dragons-demons queen-show must go on queen-don't stop me now queen-i want to be free
-24