2020 Güz Dönemi - Ders Seçimi

14

Ders kayıtları başlıyor. Ders seçimini http://ubs.cbu.edu.tr adresinden giriş yaparak gerçekleştireceksiniz. Kaydı tamamladıktan sonra harç ücretinizi yatırabilirsiniz. Daha detaylı bilgi için aşağıdaki dökümana göz atabilirsiniz. http://ogrenciisleri.cbu.edu.tr/db_images/file/Kayit-Yenileme/Kayit%20Yenileme_guz_2020.pdf Başarılı bir dönem geçirmeniz dileğiyle...

CBU Topluluk

-11

Örgün öğretime harç ücreti yok değil mi?

ertactt

-1

Okul numarası ile ödeme yapılabilir diyor okul numarasını nasıl alıyoruz ?

büşra

2

Hayır harç ücreti yok

isilavcii

0

Okul numarasını ubsye girerek alabilirsin

Ferhat Kılıç

3

https://ubs.cbu.edu.tr/AIS/Student/Info/StudentRegistrationInformation/Index bu linkten bakabilirsin öğrenci numarana

mgesvm

-1

Tıbbi sekreterlik uzaktan eğitim mi olucak bilginiz var mı?

seymaglbht

0

yada burdanda öğrenebilirsin https://ubs.cbu.edu.tr/AIS/Student/Info/StudentRegistrationInformation/Index

ilos

4

Örgün ÖGRETİM de harç yok

zuzz

2

Ve ek olarak ögrenci numarınızla world Excel powerpoınt gibi programları ögrenciliğiniz boyunca yeni sürümden ücretsiz yükleyip kullanabiliyorsunuz teams da online dersler başladığında çok işinize yarayacak

zuzz

-2

Ben okul numaramı bu siteden bakamıyorum nereden bakabilirim

dadaş

0

UBS'ye giriş yapıp transkript'den bakabilirsin okul numarana. UBS'ye giriş yapabilmek için de K.adı: TCNO Şifre: TCNO dene..

MrsBerry

-1

Demirci Dis Ticarette Olan Yada Wp Grubu Olan Varsa Bana uLassin

Mocker

1

Teams ne ise yarıyor ve nerden indiriyoruz

ylnızkurt

0

playstore ya da appstore dan indirebilirsin. Online dersleri canli olarak teams uygulamasi uzerinden goruyoruz.

thelovania

0

@14 Teams online derslere girmene yarıyor

ertactt

2

ubs kullanici adimi hatirlamiyorum tc kimlik kabul degil ne yapmak lazim ayrica harc odemesinin son tarihi nedir?

melooo

0

kredim zorunlu derslerle suan 23 40 a tamamlamam icin seçmeli derslerden seçip oyle kaydı tamamlamam lazim degilmi

catlove

0

seçmeli dersleri bulamadım onun için ayrı bir sekme mi var acaba

QuantiDiuS

0

bende bulamadim o yuzden krediyi tamamlamak icin secimde yapamadım

catlove

1

İibf ders seçimi ertelendi 2 gün

shredderkrang

2

Seçmeli derslerle birlikte toplam kredi 30 oldu yani 40 a tamamlanmıyor

anes

0

@22 seçmeli dersleri nereden seçtin acaba ben bulamadim da

catlove

0

Turk dili edebiyati 1.sinif ogrencisiyim dersleri neye gore seciyoruz bilmiyorum yardimci olur musunuz?

cemre

1

Sosyal hizmet 1.sinif grup kuruldu mu? Kurulduysa eğer ekleyebilir misiniz

hll

0

arkadaşlar ders seçimi yaparken şubeleri neye göre işaretliyoruz okul no son rakama göre dediler ama dersler çakışıyor öyle yapınca

vedat

4

hazırlık sınıfı için de ders seçimi yapacak mıyız?

who

3

ilhan varank halkla ilişkiler ve tanıtım bölümünden birisi var mı

catlove

-1

@26 okul no son rakami tek ise A cift ise B şubesini secmen gerek diye biliyorum

thelovania

1

Hazırlıklar ders seçmiyor dimii??

buttercup

0

Zorunlu dersleri seçtim fakat seçmeli dersler çıkmadı ; birde öğrenci bilgi ekranında notlar'a geldiğimde seçtiğim derslerden 3 tanesinde mavi tik var devamlı yazıyor . Biri anlatabilir mi durumu

ByOkcu

0

ders seçiminde seçmeli derslerde 2 derse dolu diyor farklı şube seçin diyor fakat farklı şube seçeneği yok nasıl halledicez

İzmitli

0

arkadaşlar ders seçmek için danışmanlık alabileceğimiz biyer yok mu ?

emrozcn

0

@32 Ögrenci işlerini arayabilirsin, yardimci oluyorlar

thelovania

2

Merhabalar Mekatronik Müh. (Turgutlu) için herhangi bir muafiyet sınavı oluyor mudur ? Bilen yazabilir mi ?

Ugurcan

0

arkadaşlar önce ders seçimini yapmamız lazim yoksa harç yatırmasi mi bilginiz var mı ?

sütdökmüşkedi

1

Ben gida muhendisligi birinci sınıfım ders secimini nasıl yapabilirim

nazmiyecbu

1

@36 once ders secimi yapmalisin

thelovania

1

28/40 kredi de kaldım başka ders seçemiyorum ne yapmam gerek??

zhaapas

2

hazırlık okuyacağım ders kaydı yapmalıyım mı?

armağan

0

@37 ubs.cbu.edu.tr adresinden ders seçimi yapacaksın. @39 ilk sene aldığın dersler kredi havuzunu doldurmayacak zaten. @40 hazırlık okuyanlar ders seçimi yapmıyor diye biliyorum ama bi araştır yinede

MrsBerry

1

@41 teşekkürler

zhaapas

0

fen edebiyat fakültesi ders seçimi yok galiba

smt

0

yardımçı olursanız sevinirim

smt

0

A mı yoksa B sınıfında olduğumu nereden ve nasıl öğrenebilirim acil?

nesrintmll

1

30/40 da kaldı ders kredisi normal mi isg bölümü

korhann

0

normal tabikide 40a tamamlanmiyormus zaten alttan dersin kalirsa diye

Blondinae

0

teşekkürler

korhann

1

Bu ders seçimlerini nasıl yapıyoruz. neye göre. ahmetli uzaktan egitim insan kaynakları yonetimi kazananlar var mı

mehmetasici

0

1. Öğretimim ve zorunlu derslerimi de 1. Öğretim lisansa göre sectim ama çakışma oldu bundan dolayı 2. Öğretim secmek zorunda kaldim sistem hatası mı yoksa olan bir sey mi 1. Öğretim olduğum halde nasıl 1. Öğretim secemem yani

zeynep

0

online eğitim olacak mı manisa genelindee

korhann

0

Hem hazırlıkta aktifim hemde 1.sınıfta öğrenci işlerini aradım meşgul var mı bilgisi olan nasıl olacak bu iş

zeynepakb

0

Ubs sitesine giriş yapamıyorum

katarina

0

Enerji sistemleri müh. grubu var mı

blos

0

biz bu derslere nerden giricez bilen varmı bi uygulaması varmı acaba

mhkn

0

ubs bilgilerini nasil aliyoruz