İngilizce muafiyet sınavı

0

arkadaşlar bu ingilizce muafiyet sınavı tam olarak ne girmek zorunlu mu gitmesek sıkıntı olur mu eğer girmek istiyorsak nerden ve nasıl girebiliriz bilgisi olan paylaşabilir mi lütfen

vedat

0

Zorunlu değil eğer bölümün yüzde 30 ya da yüzde 100 İngilizce ise ve ben bir yıl İngilizce hazırlıkla uğraşmak istemiyorum diyorsan gir eğer geçersen hazırlık okumayacaksın direk bölümünün 1. sınıfından başlayacaksın ama eğer geçemezsen ve bölümünde İngilizce varsa bir yıl hazırlık okumak zorundasın. Bölümünde İngilizce yoksa ve sen yinede İngilizce öğrenirim hazırlık okumak istiyorum diyorsan başvuru yapabilirsin

UniPil

0

teşekkürler Ayşenur ben türkçeciyim benim 21 Eylül'deki ve 28 Eylül'deki seviye belirleme sınavına girmem gerekiyor mu yardımcı olursan sevinirim

vedat

0

Türkçe de İngilizce hazırlık yok o yüzden 21 deki muafiyet sınavına ya da 28 deki seviye belirleme sınavına girmene gerek yok ama eğer ben İngilizce öğrenmek istiyorum hazırlık okumak istiyorum diyorsan okulun sitesinden yayınladığı yazıya bakabilirsin isteğe bağlı hazırlık için

UniPil

0

Ama maalesef isteğe bağlı hazırlık okumak için de yapılacak başvuru tarihi geçmiş

UniPil

0

Gündem kısmında hazırlık muafiyet yazısını okuyabilirsin

UniPil

0

ben e devletten isteğe bağlı evet dedim ama başvuru tarihinde tarih geçmiş faks gönderme isteğe bağlı şimdi 1. sınıf mıyım yoksa hazırlık mı

Serhatyavas